arwen' in ilk günü :)

arwen' in ilk günü :)

04 Aralık 2011

Arwen' le tatil

Aradan çok uzun zaman geçti, bizim kız büyüdü abla oldu, 1 yaşını doldurdu bile. Geçen 4 ayda Arwen' le yepyenş maceralarımız oldu. Maceralarımızdan en önemlisi temmuz ayında gittiğimiz tatildi sanırım.

Tatil programımızı oluşturmak aslında işin en zor kısmıydı. Çünkü Arwen' i bir hafta nereye bırakacağımız, kime güveneceğimiz, dönünce onu nasıl bulacağımız gibi büyük spru işaretlerimiz vardı. En sonunda tatil planları için araştırmak yaparken eşim evcil hayvan kabul eden otelleri taramaya başladı. genel olarak hepsinden aynı cevabı aldık. Otelin evcil hayvanlar için ayrılan bölümündeki kafeslerde kalabilirdi istersek. Böyle bir şeyi neden isteyelim ki?
Bizim sakin, iyi huylu minik prensesimiz bir hafta boyunca başka köpeklerle yanyana bir kafeste kalsa sanırım üzüntüden ölebilirdi.

Bu sıkıcı araştırmalar sırasında bizim için mucizevi bir gelişme ile Bozburun ' da Karia Bell otele rastladık. Köpek kabul ediyorlardı. Hem de odamızda bizimle kalabilir, plajda yanımızda olabilirdi :)

Temmuz' un üçüncü haftası 10 saat süren bir araba yolculuğu ile Marmaris' e vardık. Bu araba yolculuğu başka bir macera konusu olabilecek kadar yüksek tempoda geçti bizim için.

En sonunda Marmaris' e vardık. Ne var ki otelimize karayolu ile gidiş yoktu. Bozburun yakınlarında bzi otelimize götürecek motora bindik. Arwen motora binerken de bindikten sonra da korkudan bayılabilirdi sanırım :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder